Om fonden

Sparekassen Danmark Fonden Gjerlev-Enslev er en velgørende fond, der har til formål at yde støtte til almennyttige og velgørende formål inden for det geografiske område, der tidligere blev dækket af Gjerlev-Enslev Sparekasse.

Vi blev oprettet i forbindelse med sammenlægningen af Den Lille Sparekasse og Sparekassen Hobro i 2009, hvor den opsparede reservekapital fra Gjerlev-Enslev Sparekasse på 25.690.000 kr. blev indskudt i fonden og placeret i garantbeviser.

Siden da har vi skiftet navne et par gange – først til Jutlander Bank Fonden Gjerlev-Enslev i 2014 i forbindelse med fusionen af Jutlander Bank og Sparekassen Himmerland, og igen til Sparekassen Danmark Fonden Gjerlev-Enslev i 2021 i forbindelse med fusionen mellem Jutlander Bank og Sparekassen Vendsyssel. Men vores formål og dedikation til at støtte velgørende og almennyttige formål i vores lokalsamfund er stadig det samme.

Vi er en selvstændig fond med egen bestyrelse og sekretariat, og vi er stolte af at kunne bidrage til en positiv forandring i vores samfund. Det glæder os yde støtte til dem, der har brug for det, og at være en aktiv del af vores samfund.